Mooi Leven mogelijk maken

We zijn altijd op zoek naar nieuwe verbindingen.

Ons Mooi Leven Huis moet een verzameling van heel veel Thuizen zijn. Dat kan alleen als we ons netwerk elke dag groter maken. Met nieuwe verbindingen. Sponsoring is daar een van. Wordt onderdeel van ons thuis. En bouw mee aan ons Mooi Leven Huis Noord Oost Veluwe

Electro World Van Aarst

Wij sponsoren als bedrijf en als ouders van onze meervoudige gehandicapte dochter Linda het Mooi Leven Huis. Wij vinden het heel fijn en belangrijk dat er in Heerde een huis komt voor onze “bijzondere” kinderen. Een plek waar ze veilig en prettig in onze eigen omgeving kunnen wonen.
Henri en Carla Gelderman

De Heutink Groep Genemuiden bestaat 100jaar en in het kader hiervan heeft de directie het personeel uitgedaagd om voor ieder bewogen uur €10 te doneren aan lokale goede doelen die het personeel zelf kon indienen.In totaal is er €100.000 euro bij elkaar gesport wat verdeeld is over deze doelen. Elvis en Carla Lassche hebben aan het Mooi Leven Huis Heerde een fantastisch bedrag van €4000 mogen doneren.De reden dat ze voor ons hebben gekozen is dat iedereen weer even bewust wordt dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is om met een kind met een beperking te leven en dat we natuurlijk allemaal onze kinderen een leven mee willen geven zoals we dat zelf ook willen leven.